Het ontwerp van ons nieuwe huis

Het ontwerp van ons nieuwe huis

woensdag 10 januari 2018

De oplevering en meer

Het is een tijdje stil geweest en dat komt omdat we al vier weken hard aan het klussen zijn! Dinsdag 19 december kregen we de sleutel van het huis. Eindelijk! We hadden bedacht om na de keuring weer aan het (betaalde) werk te gaan, maar hoe dichter we bij 19-12 kwamen hoe meer we gewoon wilden klussen in ons huis. En dus zijn we meteen begonnen. Samen met de hulptroepen: pa en ma Koevoets en mama Ampt.
De eerste twee dagen was het vooral voorbereiden op het kunnen behangen. Dat duurde lang... Maar uiteindelijk konden we dan toch aan de slag. We moesten even warmdraaien, maar uiteindelijk viel het ons alles mee.
Op dit moment zijn alle muren behangen en geverfd, op de gang en de vide na. Dit is een beetje een onhandig hoog gat, dus we zijn er nog niet helemaal uit hoe we daarbij gaan komen. Vanavond komt de klusjesman voor zolder, dan willen we hem vragen of hij hierbij kan helpen.

Foto's zeggen meer, dus hierbij een samenvatting van wat er allemaal is gedaan:

De slaapkamers van de meiden, beiden dezelfde kleur uitgekozen:


De hulptroepen in actie:


De woonkamer: 



De gordijnen in Feline's kamer (Marco gaat er slapen als morgen de badkamer geleverd is :))

De studeerkamer (Marco had hier de vrije hand qua design en wilde heel graag een Engelse antieke werkkamer):



Onze slaapkamer:

Met inloopkast (nog niet helemaal klaar):


In de woonkamer begint het nu echt wat te worden, want de vouwgordijnen en gordijnen zijn binnen! Marco is er de hele middag mee bezig geweest, maar dit is het resultaat:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten