Het ontwerp van ons nieuwe huis

Het ontwerp van ons nieuwe huis

woensdag 4 oktober 2017

Twee keer open huis

Afgelopen zaterdag in alle vroegte is door Jos van Happen Containers de grond afgevoerd. Een enorme klus, waar ze bijna vijf uur mee bezig zijn geweest. De grondbank was maar tot één uur open en dus zijn ze om zeven uur al begonnen.
Nu was het voor ons een spannende dag zaterdag, want behalve het afvoeren van de grond (wat moest gebeuren anders kon de bouw niet verder) was het afgelopen zaterdag open huizen route. En wij deden mee.
Om tien over zeven was ik klaarwakker en Marco gelukkig ook. We zijn meteen naar de kavel gereden om te kijken hoe het ging. Gelukkig geen bijzonderheden en dus gingen we weer naar huis. Schoonmaken, boodschappen doen en opruimen.

Om elf uur was ons huis 'open' voor bezoek. Om kwart over elf ging de bel. Een vrouw met haar broer (manlief was bij de kinderen). Ik was net boven toen weer de bel ging. Een stel met zijn ouders erbij (die ik later bleek te kennen, haar zoon zit bij Noa in de klas). Om kwart voor twaalf de volgende en de laatste kwamen rond twee uur. Vier bezichtigingen, geen idee wat gemiddeld is, maar wij waren méér dan tevreden.
Iedereen had telefoonnummer en emailadressen achter gelaten, dus daar kan de makelaar nu mee aan de slag.
Gisteren belden ze dat er voor volgende week maandag weer een bezichtiging gepland staat. Ze heeft niet gezegd of het nieuwe mensen zijn of die al eerder geweest zijn.
Qua bezichtigingen gaan we goed, nu nog hopen op een vervolg :)

Deze week is Selekthuis bezig geweest met de buitenmuren en sinds gisteren staan er ook steigers om het huis. Het begint nu echt ergens op te lijken.

En nu hebben we dus een tweede open huis :)





Als alles mee zit gaat over een week of vier de kap erop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten